Curs de formació per a professorat “El patrimoni literari, un recurs educatiu”, del 12 al 14 de juliol organitzat per la Càtedra de Patrimoni Literari Anglada-Fages de la Universitat de Girona

La Càtedra de Patrimoni Literari Maria Àngels Anglada – Carles Fages de Climent de la Universitat de Girona, com a membre de la xarxa Espais Escrits, col·labora en l’organització i realització del curs de formació per a professorat El patrimoni literari, un recurs educatiu” que tindrà lloc els dies 12, 13 i 14 de juliol de 2017.

Enguany se celebra el mòdul 5 d’aquest curs, que està dedicat als escriptors Marian Vayreda, Aurora i Prudenci Bertrana i Víctor Català. El dia 12 de juliol, el curs tindrà lloc al Museu dels Sants d’Olot i es dedicarà a Marian Vayreda.

El dia 13 de juliol, organitzat per la Càtedra de Patrimoni Literari, serà el dia dedicat als escriptors Aurora i Prudenci Bertrana, en ocasió de la celebració de l’Any Bertrana. El programa del dia 13, que se celebrarà a la Facultat de Lletres de la Universitat de Girona, comptarà amb la conferència del Dr. Xavier Pla Prudenci Bertrana: l’escriptor com a caçador d’històries, la conferència de la Dra. Mariàngela Vilallonga Aurora Bertrana: primer viure i després escriure i també es realitzarà una visita al fons documental que es conserva a la Biblioteca Barri Vell de la Universitat de Girona, a càrrec de Jaume Rufí i Laura Moré. Finalment, el dia 14 de juliol es curs es traslladarà a L’Escala i es dedicarà a l’escriptora Víctor Català-Caterina Albert.

Tots els docents que estiguin interessats en inscriure’s al mòdul 5 del curs El patrimoni literari, un recurs educatiu”, poden fer-ho fins el dia 30 de juny a través del web de l’Institut de Ciències de l’Educació Josep Pallach de la Universitat de Girona. Aquesta activitat està inclosa en el Pla de Formació del Departament d’Ensenyament; el curs és un projecte d’Espais Escrits, Xarxa del patrimoni literari català, amb la col·laboració de les entitats integradores d’Espais Escrits, així com de l’ICE Josep Pallach de la UdG i dels Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament a Girona. Per a més informació, al telèfon 972 41 87 02 o bé a ice@udg.edu.

Veure noticies anteriors
Etiquetado con: , , ,
< 2018 >
Enero
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031