Castelló d'Empúries > Municipi > Cultura > Festival Terra de Trobadors

cos lletra

Idioma

destacats

 


Festival Terra de Trobadors

PRESENTACIÓ

Castelló d’Empúries, avui dia, segueix essent un referent històric a Catalunya, conservant la seva idiosincràsia mil·lenària i fent realitat la convivència entre la història, el turisme i la natura. 

En el marc incomparable de la Comtal Vila de Castelló d’Empúries neix fa 16 anys el Festival Terra de Trobadors. Un festival pluridisciplinar que reviu els temps d’esplendor del Castelló medieval.

De la mà dels trobadors, la vila obre les portes al coneixement de la nostra cultura, al descobriment i recuperació d’una història i d’un passat gloriós en que Castelló d’Empúries fou capital del Comtat d’Empúries.

El Festival Terra de Trobadors és un espai cultural, popular i lúdic. Un esdeveniment  consolidat que compta amb la significant participació de tots els veïns i entitats locals, aspecte que li confereix la seva singularitat.

Dins la programació d’actes cal destacar la presència de músics i actors professionals, espectacles de música, danses, teatre al carrer, sopar medieval, demostracions d’artesans,  mercat medieval, el torneig i les lluites de cavallers, trobadors i joglars, així com les conferències, exposicions i visites guiades que en conjunt atorguen la marca de qualitat i el reconeixement per part del públic que ens visita.

Al llarg dels anys s’han anat desenvolupant diversos temes de treball que entronquen l’ahir i l’avui en una mateixa realitat: la nissaga  dels nostres Comtes d’Empúries, els monuments més emblemàtics de la vila, els fets històrics, les llegendes, els treballs i oficis, la diversitat de cultures, els nobles i els cavallers...

Us convidem a participar i gaudir del FESTIVAL TERRA DE TROBADORS, una festa oberta a tothom, per a tots els públics, un esdeveniment excepcional que ens omple d’orgull i satisfacció i ens ajuda a refermar la nostra identitat.

AJUNTAMENT DE CASTELLÓ D’EMPÚRIES
ÀREA DE CULTURA
Tel. 972 158 040
www.castello.cat
cultura@castello.cat 
 
logo_castellologo_empuriabrava
© 2006 - Ajuntament de Castelló d´Empúries - ajuntament@castello.cat
Plaça Joc de la Pilota, 1 - 17486 Castelló d´Empúries - Tel. +34 972 250 426 / Fax +34 972 156 062
Produït per: