Castelló d'Empúries > Municipi > Pla Director de Participació Ciutadana > Desplegament del Pla

cos lletra

Idioma

destacats

 


Desplegament del Pla

Al llarg del 2008-2009 l’Ajuntament de Castelló d’Empúries va iniciar l’elaboració del Pla director de Participació Ciutadana, procés que va comptar amb la participació de polítiques/ques, ciutadans/es, tècnics/ques i entitats i aprovat per unanimitat en el Ple de data 17/07/2009.

El pla va consistir amb un fase de Diagnòstic, propostes i accions de millora en relació als àmbits temàtics següents: Funcionament Intern, sistema Informatiu, sistema relacional amb els ciutadans i el teixit associatiu.

L’any 2009-2010 s’inicia el desplegament del Pla, estructurat i paulatí, amb una priorització de les accions a desplegar, amb l’objectiu d’anar resolent i donar sortida a les propostes recollides al llarg del procés. El procés de desplegament està subvencionat en bona part per la direcció general de Participació Ciutadana de la Generalitat de Catalunya.

Us presentem doncs les accions i propostes en què s’ha treballat i s’està treballant. Es tracta d’un recull d’accions realitzades des de diversos departaments i àrees i que tenen relació amb les mancances detectades en el seu dia i recollides en el Pla director de Participació ciutadana.

Accés al Document sobre les accions desenvolupades - Desplegament Pla diretor de Participació Ciutadana (clica a la imatge Pdf)
Projecte subvencionat per:>>> anar a l'inici.

 

 

 
logo_castellologo_empuriabrava
© 2006 - Ajuntament de Castelló d´Empúries - ajuntament@castello.cat
Plaça Joc de la Pilota, 1 - 17486 Castelló d´Empúries - Tel. +34 972 250 426 / Fax +34 972 156 062
Produït per: