Salon Nautique de Paris

El departament de turisme de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries participa per primera vegada sota el paraigües de l’associació de ports de Catalunya al Saló Nàutic de Paris, el segon més gran d’Europa que s’està celebrant del 2 al 10 de desembre.

Al llarg de nous dies de fira es promocionarà tota la oferta esportiva de nàutica i amarratges de Catalunya on Empuriabrava hi tindrà una representació presencial.

Des del departament de promoció, fa dos anys que a través del contacte amb el sector nàutic privat del municipi ha engegat una estratègia de promoció en turisme nàutic que va des de la participació als principals salons nàutics d’Europa, el saló Boat Show de Düsseldrof i el saló Nautic de Paris.

S’ha editat informació i fulletons específics de nàutica on es mostra l’oferta de la marina amb informació dels serveis portuaris i lúdics que es poden trobar.

S’ha destinat també una part de pressupost en la presència de revistes nàutiques, tan a nivell nacional com internacional així com banners i campanyes on-line.

El sector nàutic es un segment de mercat que va recuperant posicions després de la crisis i  que dins el teixit empresarial de casa nostra es va mantenint, totalment consolidat i en bones previsions de cares al futur més immediat.

El públic francès mostra un gran interès i coneixement per Empuriabrava.

Veure noticies anteriors
< 2018 >
Febrero
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728