Coordinadora Municipal del Festival Terra de Trobadors

La Coordinadora Municipal del Festival Terra de Trobadors tindrà per objecte el compliment de les següents finalitats:

 • Constituir-se i consolidar-se com un òrgan consultiu de participació representat per les entitats, les associacions, els clubs i els grups locals, conjuntament amb l’ajuntament de la vila, per tal de redefinir els objectius i esdevenir el nou model organitzatiu i de gestió del Festival Terra de Trobadors.
 • Donar un impuls qualitatiu al Festival Terra de Trobadors per consolidar la feina feta fins ara i permeti créixer, evolucionar i millorar el festival.

 

 • Aconseguir una major transparència i llibertat de moviments pel que fa a la gestió i coordinació del Festival, així com l’acatament de les normatives que determini i estableixi i siguin aprovades pel Plenari Municipal.
 • Aconseguir que a través del Festival Terra de Trobadors es potenciï la capacitat educadora i transmissora de valors de la història i el patrimoni.

 

 • Promoure l’estudi i la recerca, des d’una perspectiva pluridisciplinària de tots aquells aspectes relacionats amb el món medieval especialment els referents a la història del comtat d’Empúries i el seu àmbit d’influència territorial.

 

 • Difondre el patrimoni cultural del municipi amb vocació didàctica i rigor científic, fomentar iniciatives i activitats culturals i educatives, adreçades a tot tipus de públic, que estimulin el coneixement i l’interès de l’empremta medieval.

 

 • Convertir el Festival en un instrument que permeti recuperar el passat i mantenir la memòria i els valors culturals de la població mitjançant la divulgació de la història i el patrimoni local de la Vila Comtal.

 

 • Aconseguir que el Festival sigui element de cohesió social, una eina de dinamització cultural i turística, un veritable instrument de desenvolupament cultural i social de la comunitat que l’acull. Una via de participació i integració ciutadana amb l’objectiu de preservar la seva continuïtat i identitat pròpia.

Estatuts vigents

Estatuts

Resum de sessions

Sessió 01/14 – ConvocatòriaActa

< 2017 >
Noviembre
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
 • Todo el día
  30/11/2017-28/04/2018

  Plaça Jaume I, Castelló d’Empúries, España

  Plaça Jaume I, Castelló d’Empúries, España

  Horaris de tardor-hivern (01/11/2017 – 31/03/2018) del Museu d’Història Medieval de la Cúria-Presó, s. XIV de Castelló d’Empúries:

 • 11:27-19:00
  30/11/2017

  VII FÒRUM DE PATRIMONI LITERARI

  30 de novembre de 2017
  “Els papers dels escriptors”
  Biblioteca de Catalunya

  El Fòrum és una iniciativa creada per a compartir experiències, metodologies, resultats i temàtiques comuns entre centres, institucions i estudiosos dedicats a la gestió del patrimoni literari. Al Fòrum de l’any 2014, vam reflexionar sobre la lectura sota aquest epígraf: “Llegir i després, si de cas, escriure”. Vam dedicar el Fòrum de 2015 a “Traduir, la millor manera de llegir”. I l’any 2016 el vam dedicar a “L’art d’escriure”. Enguany reflexionarem junts sobre els “papers” dels escriptors.

  Organitza: Càtedra de Patrimoni Literari Maria Àngels Anglada – Carles Fages de Climent de la Universitat de Girona.

  Amb el suport de:
  Grup de Recerca de Patrimoni Literari (ILCC-UdG)
  Diputació de Girona
  Institut d’Estudis Catalans
  Institució de les Lletres Catalanes
  AELC
  Ajuntament de Girona
  Ajuntament de Figueres
  Ajuntament de Castelló d’Empúries
  Ministeri de Ciència i Innovació
  Departament d’Economia i Coneixement

  Inscripció gratuïta, a l’adreça  dir.cmaa@udg.edu (aforament limitat).

  Lloc: Biblioteca de Catalunya
  Carrer de l’Hospital, 56 – 08001 Barcelona
  Tel.: +34 93 270 23 00
  www.bnc.cat

  Més informació: dir.cmaa@udg.edu – 972 418 960 –  www.udg.edu/cmaa