Coordinadora Municipal del Festival Terra de Trobadors

La Coordinadora Municipal del Festival Terra de Trobadors tindrà per objecte el compliment de les següents finalitats:

  • Constituir-se i consolidar-se com un òrgan consultiu de participació representat per les entitats, les associacions, els clubs i els grups locals, conjuntament amb l’ajuntament de la vila, per tal de redefinir els objectius i esdevenir el nou model organitzatiu i de gestió del Festival Terra de Trobadors.
  • Donar un impuls qualitatiu al Festival Terra de Trobadors per consolidar la feina feta fins ara i permeti créixer, evolucionar i millorar el festival.

 

  • Aconseguir una major transparència i llibertat de moviments pel que fa a la gestió i coordinació del Festival, així com l’acatament de les normatives que determini i estableixi i siguin aprovades pel Plenari Municipal.
  • Aconseguir que a través del Festival Terra de Trobadors es potenciï la capacitat educadora i transmissora de valors de la història i el patrimoni.

 

  • Promoure l’estudi i la recerca, des d’una perspectiva pluridisciplinària de tots aquells aspectes relacionats amb el món medieval especialment els referents a la història del comtat d’Empúries i el seu àmbit d’influència territorial.

 

  • Difondre el patrimoni cultural del municipi amb vocació didàctica i rigor científic, fomentar iniciatives i activitats culturals i educatives, adreçades a tot tipus de públic, que estimulin el coneixement i l’interès de l’empremta medieval.

 

  • Convertir el Festival en un instrument que permeti recuperar el passat i mantenir la memòria i els valors culturals de la població mitjançant la divulgació de la història i el patrimoni local de la Vila Comtal.

 

  • Aconseguir que el Festival sigui element de cohesió social, una eina de dinamització cultural i turística, un veritable instrument de desenvolupament cultural i social de la comunitat que l’acull. Una via de participació i integració ciutadana amb l’objectiu de preservar la seva continuïtat i identitat pròpia.

Estatuts vigents

Estatuts

Resum de sessions

Sessió 01/14 – ConvocatòriaActa

< 2018 >
Enero
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031