Àmplia oferta d’activitats esportives pels escolars de Castelló d’Empúries

Des del departament d’esports es pretén augmentar la pràctica esportiva entre els alumnes de Castelló d’Empúries

El departament d’esports i les entitats esportives del municipi han presentat un catàleg que es distribuirà entre tots els escolars del municipi per tal de promocionar la iniciació esportiva entre els alumnes.

Pels més menuts cal destacar l’activitat d’iniciació esportiva adreçada als alumnes de P4 i P5 (habilitats motrius bàsiques i específiques mitjançant jocs cooperatius), de 1r i 2n (jocs preesportius i iniciació multiesportiva) i 3r i 4t (multiesports).

Aquesta activitat es desenvolupa d’octubre a gener i de febrer a maig a la sala polivalent (alumnes del Joana d’Empúries), al pavelló municipal d’esports (alumnes del Ruiz Amado) i al pati de l’escola del Bruel (pels alumnes del Bruel).

L’activitat es realitzarà un cop a la setmana  de 16.30 h a 18 h, i serà el mateix monitor de les extraescolars l’encarregat de portar als nens de l’escola a l’espai de pràctica esportiva per desenvolupar l’activitat.

Pel que fa el preu, s’ha proposat un preu de 30 €/quadrimestre molt accessible a totes les butxaques (50 €/anual), que inclourà la participació als cinc cross comarcals (d’octubre a gener) i a les cinc trobades esportives (de febrer a maig).

Les inscripcions s’hauran de fer a través les AMPES de les diferents escoles.

Juntament amb aquesta activitat d’iniciació esportiva, aquest any a Castelló d’Empúries es poden practicar fins a 10 esports. D’entre aquestes cal destacar l’extraescolar de patinatge i l’escola esportiva de rugbi impulsada pel nou club Rugbi Castelló Empuriabrava com a novetats; que es sumen a les activitats de bàsquet, handbol, futbol, rem, escalada i teles acrobàtiques, gimnàstica rítmica, taekwondo i judo.

Tots els alumnes que ho desitgin podran provar aquestes activitats durant el mes de setembre (del 17 al 28 de setembre); només cal que us poseu en contacte amb l’entitat corresponent per saber-ne l’hora i el dia.

 

                                       

Veure noticies anteriors
< 2018 >
Septiembre
LMMJVSD
     12
 • Todo el día
  02/09/2018-01/01/2019

  Plaça Jaume I, Castelló d’Empúries, España

  Plaça Jaume I, Castelló d’Empúries, España

 • Todo el día
  02/09/2018

  Carrer Prat de la Riba, 2, 17486 Castelló d’Empúries, Girona, España

  Carrer Prat de la Riba, 2, 17486 Castelló d’Empúries, Girona, España

 • Todo el día
  02/09/2018

  Plaça Jaume I, Castelló d’Empúries, España

  Plaça Jaume I, Castelló d’Empúries, España

  En motiu de la Jornada Europea de la Cultura Jueva el Museu d’història medieval de la Cúria-Presó ofereix una jornada de portes obertes. El seu horari serà de 10h a 14h i de 16h a 19h. Els visitants podran recòrrer les sales dedicades al call jueu de la vila de Castelló d’Empúries.

   

   

 • 10:00 -11:00
  02/09/2018

  C/ Peixeteries Velles – 17486, Castelló d’Empúries.

  C/ Peixeteries Velles – 17486, Castelló d’Empúries.

  Empordabrava i la Sinagoga del puig Mercadal ens proposen una visita guiada a càrrec de l’arqueòloga Anna Maria Puig i de l’historiadora de l’art Iraida Sais, a través dels espais jueus de la vila de Castelló d’Empúries. El recorregut inclou la Basílica de Santa Maria, el Museu d’història medieval de la Cúria-Presó i la Sinagoga del puig Mercadal. El preu de l’activitat són 3 euros (gratuït pels menors de 7 anys) i cal reserva prèvia. Les reserves es poden fer trucant al telèfon 609 45 07 38 o bé a través del correu turisme@castello.cat. Els organitzadors es reserven el dret de fer modificacions.

  Activitat emmarcada dins la XIX Jornada Europea de la cultura jueva a Castelló d’Empúries, enguany sota el lema “Storytelling o l’art d’explicar històries”.

 • 12:00 -12:15
  02/09/2018

  Carrer Carbonar – 17486 Castelló d’Empúries

  Carrer Carbonar – 17486 Castelló d’Empúries

  Des de fa poques setmanes, la història del call jueu de Castelló d’Empúries es pot conèixer de forma virtual a través d’internet. L’empresa  Fluido Digital  és la responsable del disseny d’un microsite que té l’objectiu promoure i donar a conèixer el patrimoni jueu i la història del call de Castelló d’Empúries. La pàgina està allotjada al web de l’ajuntament, dins la secció de l’Arxiu Municipal.

  Aquest projecte, encarregat per l’Arxiu Municipal de Castelló d’Empúries, permet organitzar tots els continguts relacionats amb la història de la comunitat jueva a partir d’un mapa i un cronograma amb diferents nivells d’informació. El microsite incorpora tecnologia de Google Maps, geoposicionant els diferents punts d’interès i acompanyant-los de contingut històric, que es desplega quan l’internauta punxa sobre cadascun dels llocs assenyalats en el mapa. La informació es troba disponible en català, castellà i anglès.

  Presentació a càrrec de Marisa Roig Simon, arxivera municipal de Castelló d’Empúries.

 • 12:15 -13:15
  02/09/2018

  Carrer Carbonar – 17486 Castelló d’Empúries

  Carrer Carbonar – 17486 Castelló d’Empúries

  Recital de textos, relats, poesies i cançons de la tradició jueva i cristiana, a càrrec de l’actriu Cristina Cervià i de la cantant Elena Martinell.

  L’acte tindrà lloc a la capella del Convent de Santa Clara en motiu de la Jornada Europea de la Cultura jueva, que enguany es celebra sota el lema “Storytelling o l’art d’explicar històries”. En acabar es podrà fer degustació de vi kosher.

  Activitat gratuïta. Organitza: Arxiu municipal de Castelló d’Empúries i Biblioteca Municipal Ramon Bordas i Estragués.

3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930