Àmplia oferta d’activitats esportives pels escolars de Castelló d’Empúries

Des del departament d’esports es pretén augmentar la pràctica esportiva entre els alumnes de Castelló d’Empúries

El departament d’esports i les entitats esportives del municipi han presentat un catàleg que es distribuirà entre tots els escolars del municipi per tal de promocionar la iniciació esportiva entre els alumnes.

Pels més menuts cal destacar l’activitat d’iniciació esportiva adreçada als alumnes de P4 i P5 (habilitats motrius bàsiques i específiques mitjançant jocs cooperatius), de 1r i 2n (jocs preesportius i iniciació multiesportiva) i 3r i 4t (multiesports).

Aquesta activitat es desenvolupa d’octubre a gener i de febrer a maig a la sala polivalent (alumnes del Joana d’Empúries), al pavelló municipal d’esports (alumnes del Ruiz Amado) i al pati de l’escola del Bruel (pels alumnes del Bruel).

L’activitat es realitzarà un cop a la setmana  de 16.30 h a 18 h, i serà el mateix monitor de les extraescolars l’encarregat de portar als nens de l’escola a l’espai de pràctica esportiva per desenvolupar l’activitat.

Pel que fa el preu, s’ha proposat un preu de 30 €/quadrimestre molt accessible a totes les butxaques (50 €/anual), que inclourà la participació als cinc cross comarcals (d’octubre a gener) i a les cinc trobades esportives (de febrer a maig).

Les inscripcions s’hauran de fer a través les AMPES de les diferents escoles.

Juntament amb aquesta activitat d’iniciació esportiva, aquest any a Castelló d’Empúries es poden practicar fins a 10 esports. D’entre aquestes cal destacar l’extraescolar de patinatge i l’escola esportiva de rugbi impulsada pel nou club Rugbi Castelló Empuriabrava com a novetats; que es sumen a les activitats de bàsquet, handbol, futbol, rem, escalada i teles acrobàtiques, gimnàstica rítmica, taekwondo i judo.

Tots els alumnes que ho desitgin podran provar aquestes activitats durant el mes de setembre (del 17 al 28 de setembre); només cal que us poseu en contacte amb l’entitat corresponent per saber-ne l’hora i el dia.