Avui actuació de Joan Dausà, dins el Festival Sons del Món

JOAN DAUSÀ, un dels cantants amb més popularitat de casa nostra actuarà avui dissabte  7 de juliol, en el marc incomparable de la Portalada de la Basílica.

El cantant està d’enhorabona aquest 2018 gràcies a la publicació del seu nou disc “Ara som gegants”. Dausà és un dels artistes catalans que més cuida la seva posada en escena i un reconegut amant del món del vi i de l’Empordà.

Aquest any es dóna continuïtat al Village del Festival, que es va inaugurar l’any passat amb molt d’èxit per part del públic. El Village és un espai amb productes de l’Empordà on el públic assistent pot (abans i després dels concerts) fer un mos, una copa de vi, un combinat o un còctel. També hi hauran actuacions musicals: avui a partir de les 21 h Namina.

Per altra banda el 13 de juliol se celebra una gran festa del Sons del Món que coincidirà amb les Festes del Carme d’Empuriabrava. MACACO és l’artista destacat que hi actuarà. Aquesta actuació juntament amb la música reggae de primera amb els jamaicans Inner Circle formen el cartell de primer ordre que ompliran la platja d’Empuriabrava.

Consulteu tota la programació del Festival Sons del Món aquí: sonsdelmon.cat