Concurs d’Instagram #empuriatapes2018

La realització de part de la ruta EmpuriaTApes dóna l’opció d’entrar a formar part d’un concurs a Instagram que permet guanyar 3 menús per a dues persones a triar a qualsevol restaurant participant.

Quantes més vegades es pengin fotos al perfil @castelloempuriabrava amb #empuriatapes2018 més possibilitats de guanyar.

Del 8 al 17 de juny, 44 restaurants i bars del municipi participaran a l’EmpuriaTApes, una ruta gastronòmica de tapes confeccionades i pensades per a l’ocasió.

La ruta permet apropar-se a cada un dels establiments participants i fer un tastet de la seva cuina.

El preu de la tapa acompanyada de cervesa o la beguda desitjada té un preu únic de 3 € a qualsevol dels establiments participants.

L’EmpuriaTApes és una bona excusa per tastar un ampli ventall de cuines del municipi. La Ruta passa tant per Castelló com per Empuriabrava.

Els restaurants participants són els següents:

9 Color, Beach Bus, Barazza, Café Olé, Capitan, El Racó del Comte, Chez les Belges le Puigmal, El Timoner, El Churrasco, El Tabanco del Rincón Cubano, El Rincón Cubano, Essencia, Gran Café, L’Entrepotes, JR, La Bodega, La Bodega de Can Carriot, La Churraskita, La Bonita Lounge Café, La Farigola, La Locanda, La Patateria de Papá, La Ola, La Piccola Sicilia, La Reserva, Taberna de les Cols, La Taperia, Lizarran, Maurici Park, Nàutic da Agostino, Montserrat Bistró, Noray (Hotel Port Salins), Orange Kiwi, Pago Pago, Oryza, SiKim, Taverna Silenus, Trattoria Vechia Milano, Tiffany’s, Txot’s, V&P Platja, Windoor – Túnel de Vent, Windoor Wave Club, Wulfener Hof.

La Tapa s’oferirà amb Cervesa Estrella Damm.

Els restaurants i les tapes participants els trobareu en aquest desplegable.