Del 13 de juliol al 26 d’agost, una nova edició d’Empuriabrava Sports a la platja d’Empuriabrava

La 6a edició d’Empuriabrava Sports vindrà marcada pel recent estrenat passeig marítim d’Empuriabrava

 

Empuriabrava Sports amb el suport del Consell Esportiu ha programat del 13 de juliol al 26 d’agost tot tipus d’activitats encarades a públics diferents a la zona esportiva de la platja d’Empuriabrava on es disposarà d’un punt d’informació i inscripcions.

 

Coincidint amb les festes del Carme, es repetirà el format nocturn del torneig de futbol platja nocturn per a joves amb diversitat funcional el divendres 13 de juliol, i el dissabte 14de juliol a partir de les 15 h el 4t Torneig rugby 7 a la platja coorganitzat per Empuriabrava Sports i el Club Rugby Alt Empordà.

 

Pel que fa les activitats diàries, cal destacar la implicació del gimnàs fitnàutic en la programació de les activitats dirigides que començaran dimarts 17 de juliol fins divendres 24 d’agost i que inclouran activitats tan diverses com el zumba, box fit, cardiofit i entrenament funcional que es desenvoluparan cada dia de dilluns a divendres a partir de les 11 h, també hi ha programada una classe de GAC dimecres a les 18 h. També es seguiran fent, les sessions de ioga els dilluns de 8 a 9 h i les de tai-txí els dijous de 8 a 9 h.

Per les tardes, Empuriabrava Sports repeteix amb els torneigs esportius familiars gratuïts a partir de les 17 h, amb inscripció prèvia a les 16 h. Tots els dilluns s’organitzaran torneigs gratuïts de futbol platja, els dimarts i dijous de volei platja 3×3, els dimecres d’handbol platja i els divendres de bàsquet 3×3 a la pista del costat de la bocana. Cal destacar novament la col·laboració de la discoteca Passarel·la i Soho, en els premis dels torneigs de volei platja de dimarts i dijous respectivament; i com a novetat el patrocini del Kàrting d’Empuriabrava dels torneigs de bàsquet 3×3 dels divendres amb premis gratuïts i descomptes per tots els participants.

 

 

Pel que fa els caps de setmana, es consoliden els torneigs nocturn; havent programats ja

  • Dissabte 22 de juliol, la segona edició del torneig de futbol platja Club Futbol Empuriabrava Castelló amb inscripcions anticipades a través del facebook o twitter del club (CFEC) o contactant per correu electrònic a cfempuriabravacastello@gmail.com
  • Dissabte 29 de juliol, torneig volei platja 3×3 amb inici a les 17 h i inscripcions anticipades de 16 a 17 h.
  • Dissabte 12 d’agost, torneig volei platja 2×2 amb inici a les 17 h i inscripcions anticipades de 16 a 17 h.

Windoor, Wave Club, Restaurant el Churrasco, Sidreria Txot’s, Kàrting Empuriabrava i Escola Municipal de Vela entre d’altres, col·laboraren amb els premis d’aquests torneigs. Supermercats Montserrat subministra la fruita dels torneigs de volei platja.

 

Empuriabrava Sports finalitzarà el cap de setmana del 25 i 26 d’agost acollin una prova puntuable del campionat de Catalunya de volei platja.

 

Agrair la col·laboració del Consell Esportiu de l’Alt Empordà, Trikers, Arcadia Workout, Hunk Crew, Club Rugby Alt Empordà, Club Waterpolo Figueres i Club Futbol Empuriabrava Castelló per col·laborar en l’organització de les activitats, i el suport en forma d’sponsorització Ute Steiniger Fernandez, Sidreria Txots Mar S.L, Baixa Linia Restauració, Golosia Foods S.L, Empordà Grup Pizzeries, Toleiros S.L i Ferplus S.L.