Avui 2a edició del torneig de futbol 7 d’homenatge a l’Iñaki Fernández

Aquest dissabte 9 de juny de 10 h a 19 h als Camps Municipals d’Esports d’Empuriabrava.

El CF Empuriabrava Castelló, l’Ajuntament de Castelló d’Empúries i la Federació Catalana de Futbol s’uneixen de nou per homenatjar a en “Búfalo” amb un torneig de futbol 7 aquest final de temporada 2018/2019, un any després de la pèrdua de l’Iñaki Fernández

Els equips que vulguin participar hauran de posar-se en contacte amb Fran Esmorís (661228314) i abonar l’import de 15 €/jugador. La inscripció al torneig inclourà: arbitratges de la federació catalana de futbol, disputar un mínim de 4 partits, esmorzar de benvinguda i dinar, aigua, fruita i la participació a diferents sorteigs. Hi haurà premis pels guanyadors.

Ambientaran la jornada els P.D Xavi Buixo, Nanes, Vilchez, Rkodj, Gsensation i la música en directe de Cesc Sansalvadó.

Els acompanyants que vulguin participar de l’arrossada popular han de reservar el seu tiquet (12 €) contactant amb l’Alba (699 166 145). També es podrà col·laborar amb el torneig comprant unes camisetes dissenyades per l’esdeveniment que valdran 10 €.

Cal destacar que el 100% de la recaptació serà destinada a l’Institut de Investigació Biomèdica de Girona per a la recerca del síndrome de Lynch. L’any passat es van recaptar 5.807 €, i aquest any s’espera superar aquesta xifra.

Per a més informació podeu seguir l’instagram, twitter o facebook del CFEC, o enviar un e-mail a: cfempuriabravacastello@gmail.com.