El proper diumenge 23 de setembre es celebrarà una nova edició de la triatló sprint & olímpica Empuriabrava

El departament d’esports informa de restriccions en l’aparcament i circulació en el passeig marítim, c/ de la Muga, c/ Orlina, c/ Santa Clara, c/ Rentador, c/ Marín i Crtra de Palau Saverdera de les 9.10 h a les 13.33 h

De nou el departament d’Esports de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries torna a confiar amb Diversport per organitzar una nova edició de la triatló d’Empuriabrava, la sisena consecutiva per part d’aquesta empresa que preveu penjar el cartell de complet amb la participació de 400 triatletes.

Està previst que ben d’hora, a l’entorn de les 7 h del matí s’obri la zona de boxes, i fins les 8.30 h es procedeixi a l’entrega de dorsals i bosses a cada corredor (el dorsal també es podrà recollir el dia abans a l’hotel Xon’s platja). El tret de sortida de la prova sprint està programat per les 9 h, i el de la prova olímpica es farà a les 11 h.

La modalitat sprint constarà d’un circuit de 750 m nedant, 20 km en bicicleta i 5 km corrent; la modalitat olímpica, un pèl més exigent, tindrà un recorregut de 1,5 km nedant, 40 km en bicicleta i 10 km corrent.

La prova sprint tancarà recorregut a les 11.05 h i la prova olímpica a les 14.50 h.  L’entrega de trofeus per part de les autoritats locals està prevista a les 14 h.

Per obtenir informació més detallada de qualsevol de les triatlons que es celebren al nostre municipi, es pot consultar a la pàgina web: http://www.100x100half.com/