Es posa en marxa el trofeu interclubs Empordà aquest dissabte a Empuriabrava

Aquest dissabte 15 de setembre tindrà lloc a Empuriabrava la 1a prova de la XVII edició regata interclubs Empordà

Aquest cap de setmana tindrà lloc a Empuriabrava i Roses la primera de les quatre regates interclubs Empordà 2018 que serà organitzada pel Club Vela Golfus i el GEN de Roses amb la col·laboració de la Marina d’Empuriabrava, Ajuntament de Castelló d’Empúries i Ajuntament de Roses.

Pel dissabte hi ha previst realitzar des d’Empuriabrava dues proves de 8 milles cada una i una de tècnica, i per diumenge des de Roses una recorregut de 8 milles. La regata de dissabte coincidirà amb la regata social de creuers del Club Vela Golfus pel que es preveu reunir una quarantena d’embarcacions de la modalitat de creuer.

Pel que fa els horaris, a les 9 h s’obrirà l’oficina de regates per fer el registre, a les 9.30 h es procedirà a l’esmorzar, a les 11 h tindrà lloc el briefing i a les 11.50 h les embarcacions es posaran a disposició del Comitè de Regates; a partir de les 15 h es publicaran els primers resultats a l’oficina de regata.

Cal destacar l’organització del sopar d’aquesta 1a regata que es farà al restaurant Empordà d’Empuriabrava a un preu de 25 € per a tots aquells que hagin comprat el tiquet el mateix dia en el moment de la inscripció i que inclourà sorteig de material pels participants assistents.