Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Taller: Cuina d’aprofitament

13 Març / 17:00 - 19:00

Gratuït

Constarà d’una part teòrica sobre la cuina d’autosuficiència (visió històrica, raons mediambientals, etc) i una part pràctica, en la que s’elaborarà alguna recepta, com per exemple: fermentat vegetal, beguda nutritiva o un desinfectant natural… tot amb aliments d’aprofitament.

Activitat paral•lela a l’exposició: Menús de guerra. Cuina d’avantguarda i supervivència.

Hora: 18-20h

Lloc: Aula-taller Ecomuseu-Farinera

Preu: Gratuït

Cal reserva prèvia al 972 25 05 12. Places limitades.

L’activitat es farà si hi ha un mínim d’inscrits.

Organitza: Ecomuseu-Farinera i Ajuntament de Castelló d’Empúries

Amb el suport de: Diputació de Girona i Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

 

Mostra els detalls

Data:
13 Març
Hora:
17:00 - 19:00
Cost:
Gratuït
Categoria d'Esdeveniment:
Etiquetes de l'Esdeveniment:
, ,
Web:
https://www.ecomuseu-farinera.org/ca

Recinte

Ecomuseu-Farinera
c. Sant Francesc, 57
Castelló d'Empúries, Girona 17486 Espanya
+ Mapa de Google
Telèfon:
972 25 05 12
Web:
https://www.ecomuseu-farinera.org/ca

Organitzador

Ecomuseu-Farinera
Telèfon:
972 25 05 12
Email:
informacio@ecomuseu-farinera.org
Web:
https://www.ecomuseu-farinera.org/ca