Festival Nàutic Jazz amb Ignasi Terraza i Rita Payés

El segon concert del Festival Nàutic Jazz tindrà lloc dijous, 16 d’agost de 2018 a la Plaça de les Palmeres / Club Nàutic d’Empuriabrava (Castelló d’Empúries), a les 22 h amb l’actuació d’Ignasi Terraza al piano i Rita Payés, trombonista i cantant.

L’IGNASI TERRAZA. És tot un luxe poder comptar a Empuriabrava amb la presència d’un músic de la seva talla. Al seu currículum hi destaca, entre d’altres, el prestigiós premi 2009 de “Jacksonville piano competition (USA)”. Oferirà un recital de piano on podrem escoltar-lo lliure, combinant i desenvolupant plenament la seva imaginació, capacitat expressiva i força rítmica. En aquesta ocasió comptarem també amb una convidada especial que col·laborarà en alguns temes: la jove cantant i trombonista Rita Payés, artista destacada dins del projecte de la Sant Andreu Jazz Band. L’Ignasi Terraza, un dels grans dins el món del piano-jazz a Europa, és un músic impressionant que contribueix a mantenir viva la tradició jazzística més pura. Tal com passa amb Teddy Wilson, Fats WallerArt TatumErroll Garner i Thelonious Monk, l’Ignasi és un improvisador melòdic. La subtilesa de la seva creativitat i la seva capacitat per composar melodies, posa al públic en estat d’alerta i sorpresa constants.

El Festival Nàutic Jazz, música en petit format, amb artistes i grups de molta qualitat i renom nacional i internacional, va sorgir amb motiu de la commemoració del 50è aniversari del naixement d’Empuriabrava, per amenitzar les nits d’alguns dijous del mes d’agost.

el proper concert tindrà lloc dijous 23 d’agost en què us oferirem una proposta molt estiuenca consistent a escoltar estàndards de jazz, amb la veu de l’Angue i el seu “Angue & her Hot Jazz Trio”.