Ja us podeu inscriure al cross comarcal que es celebrarà a Empuriabrava el proper dissabte 15 de desembre

Tots els alumnes del municipi poden inscriure’s a la seva escola fins el dimarts 11 de desembre

El dissabte 15 de desembre el parc del Trabuc d’Empuriabrava serà la seu de la penúltima prova del cross escolar que organitza el Consell Esportiu de l’Alt Empordà.

La matinal comença a les 10 h i finalitza a quarts d’una amb l’entrega de premis pels més menuts. Durant la jornada l’organització instal·la inflables per ambientar l’esdeveniment.

El departament d’esports de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries oferirà un preu especial d’1 € per tots aquells alumnes del municipi que s’apuntin anticipadament a la seva escola abans del dimarts 11 de desembre. Aquells que ho vulguin fer al mateix dia de la cursa, el preu serà de 4 €.

Cal recordar que la inscripció al cross d’Empuriabrava és gratuïta pels alumnes que participen a l’extraescolar d’iniciació esportiva que el departament d’esports de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries i el Consell Esportiu realitzen un cop per setmana amb els alumnes de P4 i P5 de les escoles Ruiz Amado i Joana d’Empúries, i pels alumnes de 3r i 4t de primària que ho fan a l’escola el Bruel.