Jornada d’ultimate frisbee a la platja d’Empuriabrava aquest diumenge 11 de novembre

Serà la 3a i darrera jornada de la lliga catalana d’ultimate frisbee en platja

Prop de 200 esportistes participaran de la jornada d’ultimate frisbee prevista aquest diumenge 11 de novembre a la zona central de la platja d’Empuriabrava.

La jornada començarà a les 9 h i finalitzarà passades les 17 h. Es muntaran quatre camps perquè els 18 equips participants (8 de primera divisió i 10 de segona divisió) competeixin per acabar de configurar la classificació final d’aquesta lliga catalana 2018 on encara tot està per decidir (campionat, ascensos i descensos).

Aquesta jornada és una bona oportunitat per conèixer un esport com l’ultimate frisbee, un esport competitiu sense contacte entre jugadors que és jugat en equips amb un disc volador. L’objectiu d’aquest joc és anotar punts fent passades amb el disc entre els jugadors fins arribar a la zona d’anotació de l’altre equip. Els jugadors no poden caminar ni córrer amb el disc a les mans. L’ultimate és un esport on no hi ha àrbitres, i que es regula pel principi d’esperit de joc o principi del joc just.

La jornada està promoguda pel club gironí Disctèrics, un dels clubs més destacats de Catalunya i el primer club català que ha disputat un campionat del món de clubs, precisament aquest juliol a Cincinnati.

 

 

Resultado de imagen de discterics girona logo