La Biblioteca de Castelló d’Empúries, per tercer any consecutiu, se suma a la campanya “Les biblioteques col·laboren amb la Marató de TV3 (2018)”

Enguany l’edició de La Marató de TV3 estarà dedicada al càncer.

I dins de la campanya de difusió prèvia a La Marató, durant el mes de novembre, és dur a terme un cicle de conferències a les biblioteques de tot Catalunya, per tal de de sensibilitzar sobre la prevenció i la recerca del càncer.   Es tracta de conferències divulgatives, que tenen com a objectiu donar a conèixer el tema que es tractarà a La Marató i despertar l’esperit solidari envers les persones afectades i les seves famílies.

Coordinades per la Fundació La Marató de TV3 i amb el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, les conferències les impartiran professionals de la medicina.  Aquestes xerrades estan adreçades al públic en general i són gratuïtes.

A la Biblioteca Ramon Bordas i Estragués  la xerrada es durà a terme el divendres 17 de novembre a les 19.00 h. Aquesta xerrada anirà a càrrec de M. Dolors Lara Cruz,  professional de la sanitat de la Fundació  Salut Empordà.

El cicle de La Marató 2018

Febrer–Desembre

  • Selecció i comunicació del tema de La Marató del 2018: càncer
  • Preparació de les diferents accions de sensibilització i difusió que es posaran en marxa abans del programa
  • Elaboració dels continguts divulgatius, testimonials i d’entreteniment de La Marató. Tot, amb l’assessorament de metges experts en càncer

Octubre-Desembre

  • Difusió de la campanya de sensibilització (espot, díptics, cartells i banderoles)
  • Campanya divulgativa amb 5.300 conferències als centres de secundària, cívics i biblioteques
  • Celebració de les prop de 3.500 activitats solidàries de suport a La Marató
  • Inscripció, selecció i formació dels voluntaris

Desembre

Celebració de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio