L’Ajuntament de Castelló d’Empúries obrirà una línia d’ajut per a llibres a text

Amb la voluntat d’ajudar a les famílies del municipi i donar suport en l’escolarització dels seus fills/es, l’Ajuntament de Castelló d’Empúries a través del Departament d’Ensenyament, considera oportú obrir una línia d’ajut per a la compra de llibres de text.

L’ajut serà de 30 euros, i s’adreçarà a tots els alumnes empadronats al municipi i matriculats en els centres educatius de Castelló d’Empúries, des de 1r de primària fins a 4t d’ESO (curs 2018-2019).

Per tirar endavant amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament va aprovar el passat dilluns en Junta de Govern Local, les bases específiques reguladores de la concessió d’ajuts per la comprar de llibres de text.

El període per sol·licitar l’ajut serà a partir de l’endemà de la publicació de l’extracte de la convocatòria al Butlletí Oficial de la Província de Girona, a través de la bases de dades nacional de subvencions, i fins el dia 15 de novembre de 2018.

A l’inici del curs escolar 2018-19 s’informarà a les famílies i als centres educatius del període i els requisits per a sol·licitar-lo.