Les entitats esportives obren les seves portes durant el mes de setembre

Del 17 al 28 de setembre tots els nens i nenes que ho desitgin poden provar gratuïtament els diferents esports que s’ofereixen al municipi

Amb l’objectiu de fomentar la incorporació dels alumnes de les diferents escoles del municipi en la pràctica esportiva regular, les entitats esportives obren les seves portes durant aquest mes de setembre per aquells que ho desitgin puguin provar l’esport que més els hi interessi.

Cal destacar que per aquest curs escolar els infants i joves del poble tenen un ventall molt ampli d’activitats esportives sobre les quals triar.

A les ja consolidades entitats d’handbol, bàsquet, futbol, rem, judo, taekwondo, escalada i teles acrobàtiques, cal sumar-hi la gimnàstica rítmica que aquest any també realitzarà al municipi sessions pels alumnes de secundària i les novetats de l’extraescolar de patinatge i l’escola de rugbi que es realitzaran a la sala polivalent i als camps municipals d’esports d’Empuriabrava respectivament.

Per poder provar gratuïtament les activitats el GEIS ha organitzat per aquest dimarts 18 i dijous 20 de setembre una jornada de portes obertes d’escalada i teles acrobàtiques a la sala polivalent a partir de les 16.30 h, el recent creat Club Rugbi Castelló Empuriabrava obrirà les portes dels camps de futbol d’Empuriabrava el divendres 21 i 28 de setembre a partir de les 18.30 h i el Club Gimnàstica Rítmica Castelló d’Empúries realitzarà una jornada oberta a tothom el divendres 28 de setembre al pavelló municipal d’esports a partir de les 17 h.

Per provar la resta d’esports o per més informació, cal que us poseu en contacte amb l’entitat corresponent del 17 al 28 de setembre (consultar contacte al fulletó adjunt).

Cal destacar que alguns clubs com el handbol, el bàsquet i el rugbi durant aquest mes de setembre realitzaran classes pràctiques dins l’horari lectiu per promocionar la seva activitat.