Horari d’estiu de les oficines de turisme

Amb l’arribada de la temporada turística el departament de turisme reforça amb personal eventual els punts d’informació i turisme del municipi  ampliant l’horari  d’obertura de 10h a 14h i de 16h a 20h de dilluns a diumenge.

Les oficines del Centre Històric i la del Centre Cívic d’Empuriabrava resten obertes tot l’any i durant la temporada d’estiu s’obre el Punt d’informació Turístic al Centre de Serveis a Empuriabrava,  situat estratègicament a l’entrada de la marina residencial al costat de les dependències de la policia local. Està prevista que resti  obert fins el 15 de setembre 2018.

Cada punt d’informació ofereix informació amplia i concreta de tota l’oferta turística del municipi per tal de poder passar una estada entre nosaltres, tot i que cada una concentra una tipologia específica de consulta, mentre que a l’entrada la informació sol·licitada es basa més en ubicació i precisions logístiques, l’oficina del Centre cívic rep més consultes en les activitats que es poden fer i visites,  i a la vila,  l’oficina sol acollir els tipus de consultes més a  nivell patrimonial i gastronòmic.