Pressupost Participatiu 2019

> Pressupost participatiu

Introducció

L’Ajuntament de Castelló d’Empúries posa en marxa un Pressupost Participatiu amb el qual els ciutadans i ciutadanes podran proposar, debatre i decidir el destí de 150.000€ de la partida d’inversions del pressupost municipal per a l’any 2019. La partida d’inversions permet desenvolupar actuacions que poden incidir sobre l’espai públic, l’urbanisme, els equipaments, el medi ambient, l’habitatge, l’educació, la mobilitat, etc.

Vídeo Resum Pressupost Participatiu

FASES D’EXECUCIÓ DEL PROJECTE

Presentació: Definició del procés

Fase 1. Campanya informativa i presentació de propostes

Fase 2. Validació de les propostes (Comissió Tècnica)

Fase 3. Debat i priorització (Fòrum)

Fase 4. Votació de les propostes 

Noticia: L’enllumenat del terraplè de Castelló a Empuriabrava i l’arranjament de l’Escola Ruiz Amado, propostes més votades del Pressupost Participatiu’19

Fase 5. Execució

Durant el 2019 s’iniciaran les gestions corresponents per a l’execució de les 2 propostes més votades.

Enllumenat del terraplè (via verda) de Castelló a Empuriabrava. 140.000€En fase de realització de l’estudi lumínic del projecte. S’està avaluant la implantació de valises que minimitzen la possible contaminació lumínica i es demanarà l’aprovació del Consorci Vies Verdes de Girona i l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA).
Millores diverses als patis interiors de l’Escola Ruiz Amado. 20.000 €S’ha realitzat una primera actuació que ha estat el tancat per a les bicicletes valorat en uns 4.000€.
La resta d’actuacions s’estan definint amb la Comissió de Patis del Centre.

S’anirà informant puntualment de l’estat d’execució de les propostes guanyadores (actualitzat gener 2020).Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les cookies. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca