Participació de la coral de grans de l’escola de música a La Marató de TV3

Participació de la coral de grans de l’escola de música a La Marató de TV3

El passat dijous 15 de novembre, els alumnes del grup de Cant Coral de grans de l’Escola Municipal de Música de Castelló d’Empúries, van participar a l’enregistrament de la cançó de la Marató de TV3.

El proper diumenge 16 de desembre, podrem gaudir de l’actuació durant la retransmissió del popular programa de TV3, que té com a objectiu principal fomentar la recerca biomèdica a partir dels fons econòmics obtinguts en el programa. Aquest any, les donacions aniran destinades a la recerca contra el càncer.

Enguany la Marató ha proposat al SCIC (Secretariat de Corals Infantils de Catalunya) una col·laboració que consisteix a cantar la cançó “Imagine” de John Lennon en diferents racons del territori i al plató de TV3 simultàniament. Les localitzacions externes al plató no són en directe, sinó que s’estan gravant al llarg d’aquestes darreres setmanes en espais emblemàtics de Sant Cugat, Cervera,  Vilafranca del Penedès, Reus i el Teatre-Museu Dalí de Figueres, on van gravar la seva col·laboració els alumnes de l’escola, conjuntament amb d’altres corals del SCIC.

Una gran experiància pels alumnes i professors del centre, que esperem que contribueixi a fer més gran el projecte de La Marató de TV3.

Per veure l’actuació en entena encara haureu d’esperar encara uns dies, el 16 de desembre,  a les 20.00h aproximadament.

 

Etiquetat amb: , , , ,