Es presenta el llibre “Gent de l’Empordà” de Joan Armangué a la Casa Fages de Climent de Castelló d’Empúries

Es presenta el divendres 27 de febrer de 2015 a les 20 h.

Castelló d’Empúries acull la presentació del llibre Gent de l’Empordà, de Joan Armangué i Ribas, publicat per Viena Edicions (2014), amb pròleg de Vicenç Pagès i presentació de Santi Coll, i amb la col·laboració del Setmanari de l’Alt Empordà i la Diputació de Girona.

El llibre és un recull dels articles publicats al Setmanari de l’Alt Empordà dedicats a empordanesos il·lustres i singulars històricament, en els quals l’autor passa revista a una enlluernadora selecció de diversos empordanesos i empordaneses il·lustres, des del polític republicà Abdó Terrades, el poeta Carles Fages de Climent, fins al campió olímpic de taekwondo Joel González.

Joan Armangué va ser alcalde de Figueres des del 1995 al 2007. Escriu articles periòdicament per al Setmanari de l’Alt Empordà, i ha publicat nou llibres de temàtica figuerenca i empordanesa.

La presentació tindrà lloc en el marc de la Comissió Fages de Climent el divendres 27 de febrer de 2015, a les 20 h a la Casa Fages de Climent (C/ Sabater d’Ordis, 8) de Castelló d’Empúries, i anirà a càrrec de l’autor i de Sebastià Roig, periodista. Més informació al telèfon 972 25 08 59.

picture2