Presentació del nou itinerari “Fages de Climent a l’Empordà” el dissabte 22 de setembre a les 19 h al Centre Cívic d’Empuriabrava

Aquest dissabte 22 de setembre, a les 19 h de la tarda al Centre Cívic d’Empuriabrava, tindrà lloc la presentació del nou itinerari literari Fages de Climent a l’Empordà publicat per la Càtedra de Patrimoni Literari Maria Àngels Anglada – Carles Fages de Climent de la Universitat de Girona, i a cura de Joan Ferrerós, especialista en l’obra de l’escriptor empordanès, en el marc de l’Any Fages de Climent 2018.

L’itinerari literari Fages de Climent a l’Empordà constitueix el número 19 de la col·lecció d’itineraris literaris autoguiats que publica la Càtedra de Patrimoni Literari Maria Àngels Anglada – Carles Fages de Climent. Enguany, amb motiu de la celebració de l’Any Fages de Climent 2018, s’ha editat aquest itinerari que recorre diversos indrets empordanesos de la mà de l’escriptura de Fages de Climent. La presentació, el guió i la selecció de textos ha anat a càrrec del filòleg Joan Ferrerós.

Anteriorment, la Càtedra de Patrimoni Literari Anglada – Carles Fages de Climent de la Universitat de Girona ha publicat també l’itinerari Fages de Climent a Castelló d’Empúries (l’any 2014, a cura de Joan Ferrerós, Jordi Pla i fotografies de Jordi Canet, número 10 de la col·lecció), que l’Ajuntament de Castelló d’Empúries ha senyalitzat a través de la ruta patrimonial; i Fages de Climent a Figueres (2017, a cura de Joan Ferrerós, el número 14), entre altres itineraris.

La presentació de l’itinerari Fages de Climent a l’Empordà tindrà lloc el proper dissabte 22 de setembre a les 19 h al Centre Cívic d’Empuriabrava. L’acte comptarà amb la presència de Salvi Güell, alcalde de Castelló d’Empúries; de Mariàngela Vilallonga, directora de la Càtedra de Patrimoni Literari Maria Àngels Anglada – Carles Fages de Climent de la Universitat de Girona i vicepresidenta de l’Institut d’Estudis Catalans; i de Joan Ferrerós, curador de l’itinerari. L’acte està organitzat conjuntament per la Càtedra de Patrimoni Literari Maria Àngels Anglada – Carles Fages de Climent de la Universitat de Girona i pel Museu d’Història Medieval de Castelló d’Empúries.

Etiquetat amb: , , ,