Serveis econòmics

ElsServeis Econòmics municipals engloben els departaments d’Intervenció i Tresoreria, Gestió Tributària i Recaptació .

QUE FEM? Bàsicament,

  • Gestionem el pressupost municipal, fent els  ingressos i pagaments de l’ Ajuntament.
  • Gestionem els impostos, taxes i preus públics.

Així mateix, l’Àrea de Serveis Econòmics  dona assessorament a la resta de les àrees en temes de contingut econòmic i pressupostari.

La funció principal de la Intervenció municipal és el control i la fiscalització interna de la gestió econòmica, pressupostària i financera.

La Intervenció emet informes en matèria econòmic-financera i/o pressupostària i s’encarrega de la coordinació de la comptabilitat local.

La Tresoreria administra els recursos financers, realitza els cobraments i pagaments de l’Ajuntament i  coordina els serveis de Recaptació.

Gestió Tributària quantifica i determina el deute tributari (a través de padrons, liquidacions i autoliquidacions) dels impostos, taxes, preus públics i contribucions especials. També tramita el reconeixement i comprovació dels beneficis fiscals, verificació de dades tributàries, devolucions tributàries, etc.

 A més s’encarrega del control de les dades cadastrals, mantenint els registres dels béns immobles i l’alteració de les seves característiques.

Responsable polític: Alcalde

Responsable tècnic: Interventor de l’Ajuntament

Dades de contacte:
Correu electrònic: intervencio@castello.cat
Telèfon: 972 250426

Localització: Plaça del Joc de la Pilota, 1 – 17486 Castelló d’Empúries

Horari: De dilluns a divendres, de 9 a 14hSi continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les cookies. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca