Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Benvolgudes famílies,

Fa tres anys, l’Ajuntament va obrir una línia d’ajuts per a la compra de llibres de text i material escolar designat pel centre educatiu. Davant la bona acollida d’aquesta iniciativa, s’ha renovat la proposta per aquest curs escolar 2022-2023, amb una dotació de fins a 50 € per alumne/a. Així mateix, la subvenció té la voluntat d’ajudar a les famílies del nostre municipi i donar-vos suport en l’escolarització dels vostres fills/es.

En aquesta línia, l’ajut s’adreça a l’alumnat empadronat al municipi i matriculat en els centres educatius de Castelló d’Empúries i Empuriabrava, des de 1r de primària fins a 4t d’ESO (curs 2022-2023). D’aquesta manera, es poden consultar les bases a la web de l’Ajuntament. Quant a la documentació requerida, cal presentar:

  • Sol·licitud degudament omplerta.
  • Fotocòpia del DNI/NIE o passaport del pare, mare o tutor/a legal (si el sol·licitant de l’ajuda és el tutor/a legal de l’alumne, hauran de presentar la documentació que ho acrediti).
  • Factura, tiquet o rebut de compra dels llibres de text i material escolar designat pel centre educatiu pel curs 2021-2022.
  • Fitxa del creditor autentificada per l’entitat bancària corresponent (només en el cas que sigui el primer cop que se sol·licita o que s’hagi canviat la domiciliació bancària).
  • Full de protecció de dades (només en cas de tramesa electrònica).

Amb tot plegat, a partir del 9 de setembre, la sol·licitud i tota la documentació necessària es pot realitzar de forma telemàtica a través de la seu electrònica. O, presencialment, a les Oficines Municipals d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament (OMAC), demanant cita al 972 25 04 26 (Centre històric) o al 972 45 41 32 (Empuriabrava).

El termini per a formalitzar la sol·licitud finalitza el 7 d’octubre de 2022.