Trobada gegantera, correfoc i moltes més activitats per avui dissabte de Festa Major

Els actes d’avui de la Festa Major començaran a les 9 h., aparcament del Pont Vell, amb la Despertada dels Fusellers de Castelló d’Empúries. Organitza: Fusellers de Castelló d’Empúries.

Seguidament, a les 11 h. Oficina Municipal de Turisme – plaça dels Homes, Visita guiada en català “Castelló d’Empúries Medieval: basílica, Cúria-Presó i sinagoga”. Reserves al 972156233 / Oficines d’Informació Turística del municipi. turisme@castello.cat. Preu: 4 € per persona

A les 12 h. Capella del convent de Santa Clara (Casa de Cultura) Conferència sobre el “Somni de Cap de Creus” de Carles Fages de Climent, a càrrec de Nil Ventós. Conferència sobre un dels llibres més emblemàtics de l’escriptor empordanès en el marc de l’Any Fages de Climent 2018.

Organitza: Museu d’Història Medieval de la Cúria-Presó, s. XIV. Col·laboren: Institució de les Lletres Catalanes, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i Diputació de Girona.

De 16 a 00 h, Espai Platja – zona esportiva III Vòlei Platja 2×2.

XXXIV Trobada de Gegants organitzada per la  Colla Gegantera de Castelló d’Empúries i altres colles convidades

a les 18 h. Passeig de les oques plantada de Gegants i Capgrossos

19 h. Places i carrers del centre històric gran Cercavila de Gegants i capgrossos que acabarà davant la Portalada de la Basílica de Santa Maria amb la presentació de colles i ballada general.

22 h. Places i carrers del centre històric Tabalada amb la Banda els Senyors del Foc organitzada per la Colla de diables Els Senyors del Foc

22.30 h. Plaça de les Monges Inici del XII Correfoc amb Els Senyors del Foc (amb la seva banda i el seu drac) i altres colles convidades.

Recorregut del correfoc: plaça de les Monges, carrer de la Fruita, plaça de les Cols, carrer Pareria Vella, plaça del Vi, carrer Sant Pere Més Alt, plaça Ruiz Amado, carrer Pabordia, carrer Capellans, llotja de la plaça Joan Alsina, plaça Mossèn Cinto Verdaguer, carrer Carbonar, plaça de les Monges, carrer Marin, carrer Sant Francesc, carrer Rentador i aparcament de l’Institut de Castelló d’Empúries

Col·laboren: Associació d’ADF de l’Alt Empordà, Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Castelló d’Empúries (AVPCCE)

A partir de les 23 h. Pista Poliesportiva exterior de la Sala Polivalent Concert Jove amb l’actuació dels grups Doctor Calypso (23 h), La Pegatina (00.30 h), i Banana Beach (2.30 h)

Seguidament, a la  pista poliesportiva exterior de la Sala Polivalent, Música amb el punxadiscos LLAMP

Consulteu tota la programació de la Festa Major aquí.