Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

馃摑Ajuda鈥檔s a avaluar el funcionament del Pressupost Participatiu 2024. Volem saber la teva opini贸!

Fins al 19 de novembre l鈥橝juntament ha habilitat un q眉estionari telem脿tic on els ve茂ns i ve茂nes poden valorar el desenvolupament de la convocat貌ria d鈥檈nguany per tal de millorar-lo en les futures edicions.

Des de l鈥橝juntament de Castell贸 d鈥橢mp煤ries es posa a disposici贸 de la poblaci贸 un q眉estionari d鈥檃valuaci贸 per a con猫ixer de primera m脿 l鈥檕pini贸 dels ve茂ns i ve茂nes sobre el funcionament del Pressupost Participatiu 2024, que va finalitzar el passat 1 de novembre.

Aquesta eina permetr脿 al consistori estudiar i avaluar detingudament propostes i mecanismes de millora del projecte de Pressupost Participatiu que es duu a terme al municipi des de fa sis edicions de la m脿 de la Regidoria de Participaci贸 Ciutadana.

L鈥檈nquesta es pot respondre fins al 19 de novembre en aquest enlla莽.

El q眉estionari inclou diferents preguntes d鈥檃valuaci贸 del funcionament del Pressupost Participatiu 2024, entre elles: la zona de resid猫ncia, edat i g猫nere de les persones que responguin el q眉estionari; el nivell de participaci贸 durant el proc茅s; quin ha estat el canal m茅s utilitzat per a informar-se; el grau d鈥檃ctualitzaci贸 p煤blica de la informaci贸; la transpar猫ncia del proc茅s; o la valoraci贸 del nombre d鈥檈spais de participaci贸 ciutadana habilitats.

Tota la informaci贸 sobre el Pressupost Participatiu 2024 la pots trobar a https://www.castello.cat/pressupost-participatiu-2024/