Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El Departament de promoció econòmica i comerç té com a finalitat impulsar el desenvolupament econòmic del municipi amb l’objectiu de generar ocupació i potenciar la competitivitat de les empreses de Castelló d’Empúries i Empuriabrava davant dels diferents reptes de la societat actual, dinamitzant el teixit econòmic industrial, comercial i de serveis.
Planifiquem i desenvolupem serveis, programes i actuacions diverses de dinamització econòmica per tal de millorar l‘ocupació, el desenvolupament i la competitivitat empresarial, oferint suport als emprenedors, treballadors autònoms, empreses i comerços.

Emprenedoria
Servei d’assessorament gratuït per a empreses i persones emprenedores amb una idea de negoci o projecte, cada dimecres amb cita prèvia al Centre Emprèn.

Empreses
Servei d’assessorament gratuït i acompanyament en la creació de l’empresa, tant per aquells que vulguin materialitzar el seu projecte empresarial com a aquells que ja el tinguin iniciat i vulguin créixer.
Servei d’informació empresarial en temes diversos.
Gestió i actualització de la base de dades de totes les empreses locals.
Informació sobre ajuts i subvencions oficials així com d’altres possibilitats d’aconseguir finançament.

Comerç
Servei destinat a potenciar el comerç local. L’objectiu és oferir als ciutadans un comerç de proximitat de qualitat. Oferim:
Promoció del comerç
Dinamització comercial
Suport a associacions de comerciants
Suport a mercats i fires al carrer

Formació empresarial i comercial
Oferta formativa programada en dues edicions anuals, octubre-gener i febrer-juny amb cursos, jornades i tallers per a potenciar la formació empresarial, comercial i ocupacional, millora de la qualificació professional i les possibilitats d’inserció laboral

Espais:
Aula de Formació
Aula polivalent
Sala de reunions
Aula activa i espai de recerca de feina