Skip to content Skip to main navigation Skip to footer
Oficina Local d’Habitatge Castelló d’Empúries- Empuriabrava

Oficina Local d'Habitatge

L’Oficina Local d’Habitatge del municipi és un ens de titularitat local que col·labora amb la Generalitat i presta serveis especialitzats en matèria d’habitatge públic. L’objectiu és oferir els serveis relacionats amb matèria d’habitatge duent a terme funcions d’informació, assessorament i gestió de manera àgil, propera, eficaç i eficient.

Les accions dutes a terme es basen en el desenvolupament de polítiques locals en matèria d’habitatge. La finalitat d’aquestes és promoure les condicions necessàries per fer efectiu el dret de l’accés a l’habitatge digne mitjançant la dinamització del mercat de lloguer, fomentant la conservació i la rehabilitació d’habitatges i garantint l’atenció i la informació ciutadana relativa a l’habitatge. La finalitat és garantir la igualtat i la no discriminació en l’atenció a les persones i en els procediments que es tramitin des de l’OLH.

Contacte:
972 45 51 32
habitatge@castello.cat

Localització:
Casal Cívic d’Alberes, Zona Comercial Alberes, 45, 17487, Empuriabrava

Horari:
de dilluns a divendres de 9 a 14 h

Responsable polític:
Antonio Martín Teniente

Responsable Tècnic:
Maria Pujol Pujadas

Cita prèvia

Es recomana demanar cita prèvia trucant al 972 45 51 32 o bé al correu habitatge@castello.cat

Borsa de Lloguer Assequible

Informació, assessorament i ajut a la tramitació respecte les línies d’ajuts de l’Agència de l’Habitatge.

Assessorament i atenció ciutadana en l’àmbit de les inscripcions al Registre de Sol·licitants d’Habitatges amb Protecció Oficial.

Informació relativa a l’Índex de referència de preus de lloguer que facilita la Generalitat de Catalunya a través del web de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya.