Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

142 guanyadors en l’edició del “Mou-te i guanya” 2022

El dia 30 d’abril va acabar la campanya Mou-te i Guanya impulsada des del Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries i que compta amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Castelló d’Empúries i Empuriabrava. Una vegada més, la campanya ha estat un èxit dins el sector comercial del municipi amb 578 participants que han omplert la seva butlleta correctament i 142 persones que han resultat guanyadores dels vals de compra.

Les persones que hagin obtingut algun dels premis podran fer la recollida a les oficines de turisme del municipi, a partir del dimecres 11 de maig. Si el val guanyador és d’un establiment d’Empuriabrava s’haurà de recollir a l’oficina de turisme d’Empuriabrava i si és d’un establiment de Castelló s’haurà de recollir a l’oficina de turisme de la plaça dels Homes. Les persones premiades tenen temps per anar a buscar el seu val fins al 5 de juny. En el cas que el premi que hàgiu guanyat sigui un salt en tàndem o un sopar d’Estrella Michelin, el termini és fins al 30 de juny.

Helena Solana, regidora de Promoció Econòmica i Comerç ha comentat que “estem molt contents de l’èxit assolit per la implicació d’establiments i l’alta participació que ha tingut la campanya. Una vegada més hem aconseguit que les persones es moguin pel Comerç local”.

Podeu consultar els guanyadors en el següent enllaç.