Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Els Superlectors de la Biblioteca

Enguany ha estat per a tothom un any molt difícil! La Biblioteca de Castelló d’Empúries, com totes les biblioteques públiques i molt a contracor, va estar tancada per primera vegada durant un llarg període de deu setmanes (fins al 24 de maig). A partir d’aquest moment, adoptant totes les mesures sanitàries que determinaven les autoritats competents per evitar el risc de pandèmia de la COVID-19, van començar a oferir el servei de préstec amb cita prèvia i ens van poder retrobar amb els nostres lectors! Ens va fer molta il·lusió!

I avui volem premiar als superlectors de la biblioteca Ramon Bordas Estragués d’aquest 2020, en dues categories:

Volem donar les gràcies a la Ramona, en Joan Antoni, la Carme i a en Jose per la lectura de llibres i revistes d’adults!

I a la Lina, la Marina, la Laia i l’Arnau per llegir tants de contes!

Tots ells s’emporten un petit obsequi de llibres de regal.

 I també volem agrair a tots els usuaris que segueixen fem ús dels nostres serveis!.

En aquests moments, les biblioteques públiques estan obertes al públic amb aforament limitat: els usuaris tenen accés a la col·lecció, es poden utilitzar els ordinadors, etc. Però no podem oferir activitats culturals de forma presencial, tot i que tenim una agenda d’activitats virtuals que podeu trobar a la nostra web: https://www.bibgirona.cat/biblioteca/castello-empuries