Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Aquest cap de semana Trobada Esportiva Comarcal

Aquest dissabte, 6 d’abril, es durà a terme la tercera Trobada Esportiva Comarcal un esdeveniment esportiu organitzat des del Consell Esportiu de l’Alt Empordà.

Un total de 5 trobades esportives repartides entre els mesos de febrer i maig. Aquestes trobades esportives comarcals es realitzen en diferents dissabtes al matí on, els nens i nenes des d’I3 fins a 6è, es troben en un ambient esportiu practicant diferents esports de manera conjunta. 

En aquesta trobada, que es realitzarà a la Sala Polivalent, es podrà participar de manera gratuïta els esports de bàsquet, volei i esports al medi natural. La jornada es desenvolupa de les 10 del matí a les 12.30 del migdia.

Per tal de poder participar a les jornades, es requereix una inscripció prèvia que està indicat al cartell a partir del codi QR o a través de la web www.cealtemporda.cat , indicar però que els participants amb inscripció lliure hauran d’estar a l’instal·lació a les 9.30 hores.

Recordar que cal portar esmorzar i aigua.

Esperem que sigui del vostre interès i que animeu als nens i nenes a participar en les Trobades Esportives Comarcals del curs 23/24.