Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Aquest cap de setmana arriba la XXXII Fira del Vaixell d’Ocasió d’Empuriabrava

Del 9 al 17 d’abril, el Port d’Empuriabrava tornarà a omplir-se de vaixells d’Ocasió. Feia dos anys que la pandèmia havia obligat a l’organització a cancel·lar la fira i enguany torna amb més ganes que mai. D’aquesta manera es recupera un dels esdeveniments més importants del sector nàutic que té lloc a casa nostra durant els dies de Setmana Santa. Tot i que el 2020 i el 2021 el sector nàutic va mantenir un bon ritme de vendes, que torni la fira representa tornar finalment a la normalitat.

Amb més de 10.000 metres quadrats d’exposició, els visitants tindran ocasió de veure embarcacions de tot tipus com llanxes motores, velers o motos aquàtiques, entre d’altres i amb pressupostos ben variats. La Fira, obrirà de deu a set  de la tarda i serà gratuïta per als visitants. La inauguració tindrà lloc aquest dissabte a les dotze del migdia.  

L’organització de la fira va a càrrec d’Empuriaport amb la col·laboració de l’Associació d’Empreses Nàutiques d’Empuriabrava, Repsol i l’Ajuntament de Castelló d’Empúries.