Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Aquest cap de setmana gaudeix de totes les activats programades al nostre municipi

Continua al llarg de tota la setmana la 7a edició de l’EmpuriaTApes, una ruta amb 34 propostes gastronòmiques on podreu degustar una tapa acompanyada d’una beguda per l’import de 3 €, i així mostrant una vegada més la diversitat culinària de Castelló d’Empúries i Empuriabrava.

No oblideu de participar al concurs de l’EmpuriaTApes i així aconseguir premis. Més informació a www.empuriatapes.cat i www.castello.cat.

Aquest dijous es dona el tret de sortida a la 16a RUTA de l’ART, un esdeveniment artísitic i cultural ubicats en 18 diferents espais expositius del centre històric i en que hi participan més de 100 artístes locals i vinguts d’arreu. En aquesta edició, i per primera vegada, la RUTA de l’ART comptarà amb la participació dels alumnes de 6è de primaria de l’Escola Ruíz Amado, en l’aula Atelier, han estat preparant una instal·lació col·lectiva titulada “Som nosaltres” que podreu visitar a la Cúria-Presó.

Al llarg d’aquests dies de ruta altres activitats estan programades per donar participació als assistents a la visita. Més informació a www.rutadelcartce.com i www.castello.cat.

Celebrem les Jornades Europees de Patrimoni, la festa major del patrimoni cultural a Europa, enguany sota el lema “Patrimoni viu”.

Un any més l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural impulsa a participar a les Jornades Europees de Patrimoni (JEP), una iniciativa del Consell d’Europa i la Comissió Europea, considerada l’activitat participativa més important d’Europa en relació amb el patrimoni cultural i Castelló d’Empúries també hi participa amb les següents activitats:

Divendres 13 octubre
Jornada de portes obertes al Museu de la Cúria-Presó, a l’Ecomuseu-Farinera i la Basílica de Santa Maria.

Visita guiada a la Sinagoga del Puig Mercadal, inclou degustació de vi i productes kosher.

Dissabte 14 d’octubre
Jornada de portes obertes al Museu de la Cúria-Presó, a l’Ecomuseu Farinera i la Basílica de Santa Maria.

Visita guiada musical a la Basílica de Santa Maria amb el títol “La música en temps del gòtic a través del retaule major de Castelló d’Empúries”.

Visita guiada al Museu d’Història Medieval de la Cúria-Presó, s. XIV, acte de commemoració dels “800 anys dels Privilegis de Castelló d’Empúries i del Comtat d’Empúries (1223-2023).

Diumenge 15 d’octubre
Jornada de portes obertes al Museu de la Cúria-Presó, a l’Ecomuseu Farinera i la Basílica de Santa Maria.

Més informació a www.castello.cat.

Per finalitzar el cap de setmana al Passeig Marítim d’Empuriabrava tindrà lloc la Fira Tardor, una fira organitzada per l’Associació de Comerciants i Empresaris de Castelló d’Empúries i Empuriabrava, des de les 10 h del matí fins les 19 h de la tarda.

La Fira de Tardor comptarà amb la participació d’una quarantena de parades, que inclouen comerços locals i foodtrucks, on s’exposaran i es vendran una selecció variada de productes. L’esdeveniment oferirà entreteniment durant tot el dia, amb actuacions en viu, activitats per als més petits, el tradicional concurs de la millor decoració de carbasses i altres sorpreses pensades per gaudir en família.