Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Aquest diumenge 20 de setembre torna la 100% Half Empuriabrava

L’Ajuntament informa de restriccions a l’aparcament i circulació del Passeig Marítim, c/ de la Muga, c/ Orlina, c/ Santa Clara, c/ Rentador, c/ Marín i Crtra de Palau-saverdera de les 8.45 h a les 13.15h

Aquest diumenge se celebra, al Passeig Marítim d’Empuriabrava, una nova edició de la 100% Half Empuriabrava. La prova es concentrarà al Passeig Marítim des d’on s’iniciarà i transcorrerà pel camí natural de la Muga, passant pel Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà, creuant el centre històric i tornant altra vegada al punt d’inici. La competició  comptarà amb un tram de natació de 1.900m; un  de bicicleta de 90 km i un tram de  21 km corrent.  

Enguany l’organització ha hagut d’adaptar la prova a les mesures i protocols de prevenció de contagi per covid-19. Amb aquest motiu es mantindran les distàncies de seguretat en els espais de competició, es farà l’entrega de dorsals amb cita prèvia i s’habilitaran circuits interns en els boxs entre d’altres mesures que es poden consultar al seu web. Pel que fa el programa d’horaris el dissabte es farà l’entrega de dorsals a partir de les 17 h  i fins a les 20 h del vespre. El diumenge tindrà lloc la prova que començarà amb el tram de natació a les 8.15 h i finalitzarà amb l’entrega de trofeus cap a les  14 h.