Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Aquesta setmana s’han reactivat les activitats de les Escoles Esportives

Les activitats que es porten a terme a l’Institut Escola El Bruel-Empuriabrava s’han pogut mantenir actives des de l’inici

Aquesta setmana les Escoles Esportives Municipals, organitzades pel departament d’esports de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, han reprès la seva activitat. Cal destacar que l’Institut Escola El Bruel-Empuriabrava, ha pogut mantenir l’activitat en tot moment, amb la col·laboració de l’AMPA, ja que es desenvolupa a la mateixa escola i en grups classe, també anomenats grups estables. Actualment estan apuntats a aquesta activitat un total de 35 nens, separats per cursos, de 3r, 4t, 5è i 6è de Primària.

A l’Escola Ruiz Amado i a l’Escola Joana d’Empúries, les activitats es van veure interrompudes amb les noves restriccions, però aquesta setmana s’han pogut restablir. Ara mateix, a l’Escola Ruiz Amado, hi ha dos grups de multiesports amb 17 nens (de 1r i 2n) i un grup d’iniciació esportiva (P4/P5). L’Escola Joana d’Empúries compta amb un grup d’iniciació esportiva.
Per últim volem destacar també l’escalada, amb un total de 20 nens dels cursos de 1r, 3r i ESO.

Des del Departament d’Esports es vol posar en valor les escoles esportives, ja que tot i que enguany no és possible participar al cross ni a les trobades comarcals organitzades pel Consell Esportiu, així com tampoc a les trobades locals, continua augmentant en participació essent una de les activitats amb més usuaris del municipi.