Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Arribada dels Reis de l’Orient

Els Reis de l’Orient arribaran en barca al port d’Empuriabrava el dissabte 5 de gener a les 5 de la tarda i saludaran tots els nens i nenes presents a l’envelat de la Plaça de les Palmeres.

Tot seguit es dirigiran al centre històric per fer la cavalcada de Reis a partir de les 7 del vespre pels carrers i places del centre històric. Tot seguit rebran tots els nens i nenes a la plaça Mossèn Cinto Verdaguer davant de la portalada de la Basílica de Santa Maria.

Els Reis de l’Orient visitaran a tots els nens i nenes que estiguin malalts. Per demanar aquesta visita especial, cal adreçar-se a la Policia local, al telèfon 972 451 010.

Enguany l’Ajuntament de Castelló d’Empúries s’ha adherit a la campanya “Cap nen celíac sense caramels”, que organitza l’Associació Celíacs de Catalunya, i tots els caramels que es llançaran i es regalaran als nens seran sense gluten.

Per altra banda com és tradicional, el Carter Reial ens visitarà dissabte 3 de gener a les 7 de la Tarda a la Sala Municipal per recollir les cartes dirigides a Ses Majestats.