Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Avui, 19 d’octubre, comença la campanya de vacunació de la grip al municipi

Aquest any, degut a la pandèmia de la COVID-19, la vacunació es portarà a terme fora dels Centres d’Atenció Primària (CAP) al Convent de Santa Clara i al Centre Cívic, al costat del CAP d’Empuriabrava. Aquests espais municipals s’han preparat amb totes les mesures de seguretat aconsellables amb l’objectiu d’evitar aglomeracions dins el CAP i així eliminar riscos de transmissió.

Avui dilluns 19 d’octubre, comença la campanya de vacunació de la grip al municipi. L’Ajuntament de Castelló d’Empúries (Departament d’Espais Públics i Departament de Salut) s’ha coordinat amb els referents del Centre d’Atenció Primària, per portar a terme la vacunació de la grip en espais municipals, amb totes les mesures aconsellables per eliminar riscos entre els usuaris/es.

És molt important demanar cita prèvia al Centre d’Atenció Primària (972 250 862) o a través del web de l’Institut Català de la Salut i acudir als espais habilitats, al Convent de Santa Clara i al Centre Cívic d’Empuriabrava, just a l’hora concertada. Es demana anar-hi de forma individual o amb persones de la mateixa unitat familiar, si és necessari, per evitar aglomeracions. L’equip d’infermeria ha dissenyat uns circuits que garanteixen la seguretat en tot moment.
Des de l’Ajuntament es vol agrair la col·laboració a totes i tots.