Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Avui comença la Festa Major

El Pregó de Festa Major, avui a 2/4 de 7 de la tarda, encetarà els actes festius d’enguany .
Des de la Plaça dels Homes Xuriguera i Faixedas, els populars humoristes i actors teatrals seran els encarregats de donar el tret de sortida a la Festa Major 2019.

Tot seguit mitja audició de sardanes amb la Cobla Rossinyolets i inauguració de la mostra d’artistes locals a la capella del Convent de Santa Clara i de l’exposició “Castelló d’Empúries, retalls de la nostra història” a la sala d’audicions del Convent de Santa Clara. A l’hort-jardí del Convent se servirà un còctel d’obertura de la Festa Major.

A la Basílica, a les vuit del vespre, hi haurà una visita teatralitzada “La comtessa Marquesa i el cavaller Ramon d’Empúries. Art, Comtes i llegendes”. (cal reserva prèvia).

Prèviament, a les 11 del matí, 12 del migdia i 6 de la tarda s’oferiran les visites guiades “La catedral de l’Empordà, la construcció d’una església gòtica” i “Els secrets més ben guardats de Castelló d’Empúries” (cal reserva prèvia, consulteu programació)

A les 10 de la nit actuació de Privat Ensemble dins el marc del 3r Festival Nàutic Jazz a la Plaça de les Palmeres, envelat del club Nàutic d’Empuriabrava.

A partir de les 11 de la nit, Nit de Música amb Pawn Gang, Lennis Rodriguez, 31 FAM i DJ MakenRow.

Programa de la Festa Major aquí