Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Avui comencen les Festes del Carme

Aquesta tarda, a partir de les 18 hores, la Holi Color Party, al Passeig Marítim d’Empuriabrava, donarà el tret de sortida a les Festes del Carme 2022. Un inici de la celebració que continuarà amb la festa de l’escuma per als més petits, nit de ball amb l’orquestra Musimano i la novetat d’aquesta edició: l’Espectacle de drons que, durant deu minuts, il·luminarà el cel de la platja a partir de les 23 hores.

Des de l’Ajuntament us volem desitjar que gaudiu molt d’aquests dies i volem expressar la il·lusió de poder tornar a portar a terme tots els actes sense restriccions i recuperar activitats tradicionals, com la sardinada popular o el castell de focs. Des del Departament de Festes, amb la participació de diverses àrees de l’ Ajuntament i amb la col·laboració d’entitats del municipi, s’han programat una sèrie d’activitats per a tots els públics que esperem que siguin del vostre grat.

Preparats i preparades doncs, per quatre dies de música, dansa, foc i activitats populars. Bones Festes del Carme a tothom!

Descarrega’t el programa