Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Avui, dia mundial del teatre, el Club de lectura de “Llegir el teatre” continua!

Aquest és el quart any consecutiu que la biblioteca de Castelló d’Empúries forma part del projecte #llegirelteatre, amb la col·laboració del grup de Teatre Esplais i de Tequatre. El passat dia 4 de març vàrem tenir la trobada presencial per comentar Justícia de David Clua. La Maria Rosa Oliveras, la conductora del grup, ens va fer moltes reflexions sobre l’obra i els participants al club van ser molt participatius!
I ara tenim una nova oportunitat per aprofundir en aquest text dramàtic:

Aquest divendres, a les 18h primera trobada a Instagram per parlar de Justícia amb Guillem Clua, autor de l’obra, i Josep Maria Mestres, director.
Espai virtual: Instagram del Teatre Nacional de Catalunya. Usuari: @teatrenacional
La connexió serà en directe i el públic podrà interactuar en temps real amb l’autor i el director de l’obra i descobrir tot el que hi ha darrere d’un procés de creació.

Es tracta d’una iniciativa del “TNC a casa “que organitza la primera trobada virtual entorn de Justícia, espectacle que s’estava representant actualment a la Sala Gran del TNC.
Al “TNC a casa”, hi trobareu els textos sencers de “Llegir el teatre”, accés a materials complementaris i també trobades en directe amb els equips artístics: https://www.tnc.cat/es/biblioteca-del-tnc