Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Benvinguts a Pagès!

Benvinguts a Pagès és un projecte nascut el 2016, dins el marc de la candidatura de Catalunya, Regió Europea de Gastronomia, amb la finalitat de conèixer el treball del pagès i tota la ciutadania. Els productors/es obren les portes de les seves granges, els pagesos mostren les tasques que realitzen al camp, etc… És la manera de posar en valor l’orígen de tot allò que mengem i consumim; una oportunitat també d’arribar a les explotacions i omplir el rebost directament dels productors.

Aquesta iniciativa de la Generalitat s’ha convertit en una acció de promoció a la comercialització de productes i de suport a les explotacions agroalimentàries i pesqueres participants dirigida a la ciutadania, però sobretot al públic familiar, senior foodie i jove.

Aquest cap de setmana Benvinguts a Pagès La Festa programa una visita i tast de carn ecològica de l’explotació ramadera de la Vedella dels Aiguamolls, aquest dissabte 30 de setembre de 10 a 12 del migdia podrem visitar l’explotació, per tal de poder participar-hi cal inscripció prèvia al tel. 972 454 222.

No t’ho perdis i sigues Benvinguts a Pagès !!!
.