Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Bona revetlla de Sant Joan!

Avui, 23 de juny, celebrem la revetlla de Sant Joan, la nit més curta de l’any. Esperem que el temps acompanyi i ens deixi portar a terme les activitats programades. Recordem que a les 19 h, a la Llotja, tindrà lloc el concert d’Havaneres amb el grup Son de l’Havana. La flama del Canigó, que ha anat fent camí, a tres quarts de vuit del vespre arribarà a la plaça Joan Alsina de la mà dels membres del Grup d’Investigacions Subterrànies (GEIS).

Malauradament aquest any encara no hi podrà haver castell de focs. La situació ens demana precaució i per aquest motiu també des de l’Ajuntament es demana a la ciutadania actuar amb responsabilitat i celebrar una festa de Sant Joan en grups reduïts de persones i evitar les aglomeracions de gent. Pel que fa a la pirotècnia i per tal de tenir una revetlla segura, cal tenir molta cura de no llençar petards prop de les persones ni en zones boscoses i no subjectar els petards amb la mà.

Demà, dia de Sant Joan, continuen les activitats. A les 12 h del migdia tast de literatura i vi – Mercè Rodoreda a càrrec de Miquel Martín i Olga Cercós, organitzat per la Biblioteca Ramon Bordas i Estragués. A les 20 h, al Passeig Marítim d’Empuriabrava concert del grup Marcel i Júlia.

Des de l’Ajuntament desitgem a tothom una bona revetlla de Sant Joan!