Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Campanya d’ocupació per a l’estiu

Des de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, s’ha engegat una campanya d’estiu per a persones que es troben en procés de recerca de feina i empreses interessades a incorporar personal per a la temporada d’estiu. Aquesta és l’època de l’any en què hi ha més moviment a nivell laboral i s’aprofita per generar ocupació entre els mateixos ciutadans i ciutadanes del municipi.

Per aquest motiu, s’ha començat una campanya per tal de poder fer ús del recurs de la Borsa Municipal d’Ocupació, tant en el cas de ser una persona que està en recerca de feina com en el cas de ser una empresa que necessiti personal per a la temporada d’estiu, permetent posar en contacte persones i empreses del mateix municipi.

Com que una part important de les persones que busquen feina a l’estiu són joves, s’ha organitzat aquesta acció de manera coordinada entre els Departaments de Treball, Formació i Ocupació, Joventut i Promoció Econòmica.

Com funciona?

Per a les persones que estan en situació de recerca de feina:

Hi ha dos punts d’entrada on la persona es pot dirigir per la recerca d’ofertes laborals, un és l’Espai Jove i l’altre és el Servei Municipal d’Ocupació. Aquí és on entren els tècnics i fan el filtratge:

  • Joves que cerquen feina d’estiu passen a una sessió de grup que es donarà des del Servei Municipal d’Ocupació. Una tarda es farà a Castelló i una altra a Empuriabrava amb cita prèvia.
  • Joves que no estudien ni treballen, a banda d’entrar a les sessions de grup, també es derivarà al Servei de Treball Jove.
  • Persona administrativament no jove (major de 30), passa pel circuit habitual del Servei Municipal Ocupació .

Des del Servei Municipal d’Ocupació s’ajuda a realitzar el currículum, a preparar entrevistes de feina i a cercar les ofertes laborals que més els pot interessar segons el seu perfil.

Per a les empreses que estan en situació de recerca de personal per treballar:

Les empreses tenen el contacte directe amb la Borsa de Treball Municipal, ja sigui per correu electrònic, telèfon o web (a través d’un formulari que se’ls facilita). A través d’aquests mitjans es  recull l’oferta i es fa la intermediació amb les persones inscrites a la borsa de treball municipal per buscar el perfil més adequat per a l’oferta de feina requerida.  En el cas de no tenir ningú a la Borsa de Treball Municipal amb el perfil sol·licitat, es procedeix a penjar l’anunci de l’oferta laboral a les xarxes socials de l’Ajuntament per tal d’ajudar-los a trobar candidats/es adequats/des, encara no siguin del propi municipi.

Per fer promoció de tota aquesta tasca i una crida, tant a joves que busquen feina com a empreses que n’ofereixen, a fer ús de la Borsa Municipal de Treball, s’està realitzant una campanya a través de diferents mitjans i cartells, per aconseguir que aquesta informació pugui arribar a tothom.