Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Campionat d’Espanya de llaüt mediterrani

L’equip vetarà femení del Xon’s Rem Empuriabrava, després de recollir molt bons resultats i guanyar el campionat de Catalunya, ha aconseguit la 4a posició estatal

Aquest cap de setmana s’han reunit a Dénia més de 30 equips de rem, amb un total de 104 tripulacions, procedents de tot l’Estat, per disputar el 17è campionat de llaüt mediterrani d’Espanya. Un d’aquests clubs ha estat el Xon’s Rem Empuriabrava, representat pel veterà masculí i veterà femení. Les dues categories s’estrenaven en competició estatal.

L’equip femení, després de recollir molt bons resultats i guanyar el campionat de Catalunya, ha aconseguit la 4a posició estatal, d’un total de 22 tripulacions, en una exigent final, a menys d’un segon de la tercera posició i a un segon i mig de la segona.

L’equip masculí ha acabat 14è d’un total de 21 equips. Atès l’alt nivell de la competició, aquest resultat confirma les bones sensacions de les últimes regates disputades i la bona projecció de l’equip, de formació recent. 

El Xon’s Rem Empuriabrava es mostra molt satisfet per l’actuació dels seus remers i tècnics i pel valor humà del conjunt del club.