Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Campiones de Catalunya!

Les veteranes del Xon’s Rem es van proclamar campiones de Catalunya, donant al club el primer títol en veterà femení en els seus 15 anys d’història.

Ahir va tenir lloc el campionat de Catalunya, una de les cites més esperades dins el calendari de rem de banc fix i en modalitat de llaüt mediterrani. El Xon’s hi va participar amb els equips de veterans i veteranes.

Les veteranes es van proclamar campiones de Catalunya, donant al club el primer títol en veterà femení en els seus 15 anys d’història. A la final, van desmarcar-se des del principi i no van donar cap opció a les rivals, i es van acabar imposant amb una diferència de sis segons respecte a les segones, el Nàutic Tarragona.

El veterà masculí va endur-se el cinquè lloc. Després de classificar-se per a la final B, va disputar una regata molt bona, fent millor temps que el quart classificat i millorant el temps en més de 10 segons respecte a l’anterior regata a Castelldefels fa quinze dies, cosa que indica la bona progressió d’aquest equip.  Ara les dues formacions preparen el campionat d’Espanya, que se celebrarà a Dénia el 22 i 23 de maig