Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Casals d’estiu 2021 a Castelló d’Empúries

Aquest estiu serà el segon que hi haurà casals al municipi tot i la pandèmia, que sembla que poc a poc va afluixant. Malgrat la situació, no ens volem fer enrere a l’hora de poder gaudir de les activitats d’educació en el lleure i esportives, organitzades per un munt de professionals que volen que aquest estiu torni a ser màgic per centenars d’infants i joves de P-3 a 4t d’ESO que participaran dels diferents casals municipals d’estiu: 

– Casal esportiu

– Casal de lleure

– Aventura’t

Creiem que les vacances escolars, són l’oportunitat per desenvolupar tot un seguit d’activitats que ens preparen els equips de monitors i monitores que ben segur faran passar grans estones als i les participants. S’han revisat les mesures Covid per tenir espais de lleure i esportius amb tota les recomanacions que ens marca el Procicat i diferents documents que aconsellen la Direcció General de Joventut i la Secretaria General de l’Esport i que fixen criteris generals que haurem d’aplicar a l’hora de desenvolupar totes les accions d’educació en el lleure i les activitats esportives.

La participació als casals dels infants i joves del municipi, és una eina per trencar amb la rutina durant les vacances escolars, distreure d’aquesta incertesa als i les participants i gaudir dels espais de socialització. Els Departaments de Joventut i Esports assenten les bases per gaudir d’uns casals inclusius, on hi pugui participar tothom, que potenciïn la corresponsabilitat, la convivència, les habilitats, la participació activa, la gestió de les emocions,  el lleure!

Tot i que som conscients que aquesta pandèmia, amb les precaucions i protocols que hem d’aplicar per la nostra seguretat, tant individual com col·lectiva, ens ha fet variar la dinàmica i els hàbits a l’hora de desenvolupar els  casals (distància física, mascareta) el compromís dels i les professionals que en són responsables, faran un esforç per garantir que l’essència de l’educació en el lleure en les vacances d’estiu i el dret a participar-hi, resti intacte.

Dit això, volem informar a tots els pares i mares que les inscripcions al casal esportiu i al casal de lleure respectivament s’obriran el proper divendres 21 de maig, i el termini s’allargarà fins al 31 de maig. Aquestes inscripcions s’hauran de fer de forma telemàtica o bé reservant cita prèvia a l’OMAC a través de www.castello.cat.

Pel que fa a les  sessions informatives, la reunió del casal esportiu està prevista pel dijous 20 de maig a les 20 h a la sala polivalent, i la reunió del casal de lleure el dimecres 26 de maig a les 20 h també a la sala polivalent. 

Us hi esperem!