Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Castelló d’Empúries activa un punt de suport digital per ajudar a descarregar el certificat Covid

Aquest servei anirà adreçat exclusivament a persones amb dificultat d’accés al sistema de descàrrega del certificat

A partir de la setmana que ve, a l’Espai Alberes d’Empuriabrava (antic Centre Emprèn), hi haurà un tècnic d’acompanyament digital,  gràcies al conveni amb Creu Roja Roses-Castelló d’Empúries, que ajudarà a descarregar el certificat Covid a les persones que ho necessitin.

Aquesta acció anirà adreçada exclusivament a persones amb dificultat d’accés al sistema de descàrrega del certificat, ja sigui  per desigualtats en l’accés a la informació, persones sense xarxa social de suport que no saben accedir al canal  “La Meva Salut” o bé per bretxa digital com poden ser persones grans o per dificultats amb l’idioma.

Des d’aquest punt de suport, que funcionarà amb cita prèvia cada dimarts de 12 a 14 hores, es donarà suport per donar-se d’alta a l’aplicació “La Meva Salut” i descarregar al telèfon mòbil el certificat de vacunació. Aquest certificat és obligatori per entrar a restaurants, bars, gimnasos i residències així com per accedir a les activitats de ball i altres d’activitats adreçades a la gent gran.

Els requisits necessaris per a poder fer el tràmit són els següents:

· Targeta Sanitària Individual (CIP i últims 5 dígits del codi de barres de la TSI)
· Data de naixement
· Telèfon mòbil (es rebrà un SMS per validar).
· Codi Postal

Per fer ús del servei caldrà demanar cita prèvia al telèfon 972256828.