Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Castelló d’Empúries revalida la tercera Flor d’Honor i aconsegueix una menció especial en el 10è aniversari de la gala de Viles Florides

Divendres passat va tenir lloc a Cabrera de Mar, la gala de celebració de Viles Florides. Castelló d’Empúries revalida aquest any la tercera Flor d’Honor i aconsegueix, a més, una menció al Patrimoni Arquitectònic i Verd Urbà.

El moviment Viles Florides, promogut per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC), compleix 10 anys de vida i supera per primera vegada la barrera dels 150 municipis adherits. Enguany són ja 154 municipis de Catalunya, i també d’Andorra, que es va incorporar el 2020 al moviment, els que reben el reconeixement de Viles Florides pel seu treball de transformació dels espais públics a través de l’enjardinament i la millora dels espais verds.

Els premis es van lliurar durant la gala anual, que aquest any ha acollit Cabrera de Mar (Maresme)  on van assistir l’alcalde de Castelló d’Empúries, Salvi Güell, i el regidor d’urbanisme, Josep Ma Canet; i que ha reunit unes 200 persones, entre representants del moviment a tot el país, representants institucionals i del món de la jardineria i de la planta a Catalunya.